O nama

Kroz proteklih 20-ak godina stjecali smo znanje, iskustvo i potrebne vještine kojima pomažemo našim klijentima i partnerima tijekom prilično složenog postupka investiranja u realnu imovinu, upravljanja i razvoja projekata. Svojim iskušanim metodama nastojimo olakšati investicijske procese, povećati sigurnost ulaganja i adekvatno zaštiti sve zainteresirane strane.

O nama

U prilog vjerodostojnosti nas kao Vašeg budućeg partnera, i sami ulažemo u vlastite projekte i svakodnevno smo izloženi svim tržišnim, globalnim i ostalim rizicima. Tako provjereno znamo što Vas očekuje u investicijskim procesima i time značajno doprinosimo sigurnosti investiranja i razvoju Vaših projekata. Član smo International Project Management Association sa sjedištem u Švicarskoj te Hrvatske udruge za upravljanje projektima u Zagrebu.

Osim osnovnog tima, imamo široku mrežu visoko stručnih suradnika i provjerenih partnera čijim znanjem i iskustvom Vaše investicije/projekte činimo razumljivim, sigurnim i uspješnim.

O nama

MISIJA

Sve dok je izazovno, zabavno i korisno za Vas i nas, 
radit ćemo i unapređivati ovaj posao. 

O nama

VIZIJA

Kreiranje, inovacije, razvoj i implementacija
vlastitih i Vaših projekata. 

O nama

Osnivač i direktor

Osnivač Invedesa Tomislav Bakić diplomirani je ekonomist s preko 20 godina iskustva u investicijskom poslovanju, poslovanju s nekretninama, kriznom menadžmentu i upravljanju projektima.

Ovlašteni je projektni developer s međunarodnom licencom i bogatim iskustvom u operativnom i strateškom upravljanju investicijama.

Veliku pažnju pridaje osobnom i poslovnom razvoju te kontinuiranom usavršavanju općih poslovnih i projektnih procesa te njeguje osobitu strast prema razvoju novih vrijednosti s posebnim naglaskom na inovacije.

Redoviti je polaznik brojnih konferencija i stručnih seminara s ciljem stjecanja novih znanja koja nastoji aktivno implementirati u poslovanje i time olakšati investicijske procese. 

O nama
0

godina iskustva

O nama
0 %

stopa isporuke

O nama
0 %
zadovoljni klijenti

Invedes vrijednosti

Poštovanje
Karakter
Integritet
Znanje
Učinkovitost
Orijentacija stvarnim vrijednostima
Ustrajnost

O nama
O nama

Partneri

O nama
O nama
O nama
O nama

Uvijek se čini nemoguće, sve dok se to ne napravi.
- N. Mandela