Projekti

Predstavljamo Vam dio naših projekata kao i dio projekata iz našeg upravljačkog portfelja.  

ZAVRŠENI PROJEKTI

PROJEKTI U IZVEDBI

PROJEKTI U RAZVOJU

Završeni projekti

U ovoj sekciji izlažemo dio projekata koje smo uspješno realizirali tijekom proteklih godina.

Neki od predstavljenih projekata fotografirani su nakon niza godina od završetka kako bi predstavili njihovo stanje nakon dužeg vremenskog perioda eksploatacije.

Projekti u izvedbi

odnose se na aktualne projekte u tijeku realizacije, svaki u svojoj fazi izvedbe.

Neki od komercijalnih projekata u izvedbi usporedno su prezentirani i u sekciji Prodaja jer se radi o modelu „Early Bird – Better Score“ modela investiranja u projekte (investiranje u ranim fazama projekta).

Projekti u razvoju

su projekti bez konkretnog roka izvedbe, obzirom na specifičnosti njihovog razvoja ili na okolnosti  povezane s pripremom i dinamikom izlaska na tržište.

Dio projekata u razvoju ne promoviramo tijekom ove faze (koncipiranja, definiranja i planiranja) obzirom na tajnost podataka o projektnim inovacijama i/ili zaštiti  projekta od konkurencije u osjetljivoj fazi.

Prodaja

U ovoj sekciji izlažemo vlastite, partnerske i Vaše projekte namijenjene prodaji na investicijskom tržištu. Ovi projekti su prethodno analizirani do mjere do koje smo procijenili da se mogu plasirati na tržište te ih ovdje prezentiramo kao potencijalne razvojne investicije ili kao naše projekte namijenjene prodaji u onoj fazi kako je za pojedini projekt obrazloženo u projektnom katalogu.

Kupite zemlju, više je ne izrađuju.
- M. Twain.